Kameror som verktyg

Vi utvecklar lösningar för olika kameraövervaknings scenarier. Kameraövervakning används idag i många olika områden. Spontant kopplar de flesta kameraövervakning bl.a. som preventiv till skydd av egendom, men det finns många andra områden där man kan använda sig av kameraövervakning.
Idag används kameror i tex. detaljhandeln, inte bara för övervakning men också som ett verktyg i marknadsföring och statistik. Kameror används idag som ett verktyg som varningssystem på platser där risk för brand är stor, som passersystem, garage för bilar med rätt behörighet och till mycket annat.

Vi har lösningarna.

Vi tar fram lösningar både efter behov eller redan färdigkonfigurerade system som kopplas direkt.

On-premise eller moln?

Våra lösningar bygger både på On-premise recording (lagring på plats) eller molnlösning med inspelning i vår serverhall. Inspelning i serverhall kan ske på två olika sätt, i vår One-CloudVision eller dedikerad server. One-CloudVision är en kostnadseffektiv lösning upp till 15 kameror, men med fler kameror rekommenderar vi dedikerad server beroende på trafik som skapas.

Använd dator eller app.

Våra lösningar fungerar både på datorskärm eller som mobilapp. Inom tex. detaljhandeln finns det stort behov av skärmar som kamerorna vissas på eller i butiker i preventivt syfte.
Med kameror i verksamheter som behöver övervaka processer kan man genom AI och larmfunktioner få notifikation i både mobil, dator eller mail.

Support

I alla våra molnlösningar ingår 24/7 support. I On-premise recording ingår support 8-17 vardagar.

Kamera FAQ’s


Hur lång är leveranstiden för färdiga paket?

Det beror på antalet kameror, upp till 10 kameror två dagar om alla uppgifter är rätt i fyllda. Detta gäller Unifi. Andra märken efter tillgång och lager.

Ingår service?

Digitalsystems service finns att tillgå till alla våra lösningar. Alla molntjänster har redan från början 1 års service inbakad i avgiften.
Det går att köpa till service till On-premise.

Hur fungerar molnlösningen?

Vår molnlösning finns i två modeller. Uppkoppling genom VPN för eller direktinspelning till vår serverhall.

Hur är er lösning i jämförelse till andra?

Vår lösning är unik. Det finns inte någon idag som kan leverera lika många alternativ. 

Hur är er prisbild?

Vi har förmodligen sveriges lägsta priser om man ser på helheten.